Loading

AquaStrop AquaSmart – Curat, sănătos, comod!
Soluții profesionale de tratare, filtrare, răcire, carbonatare și dozare apă

Am debutat cu proiectul AquaStrop City în vestul țării, la Timișoara. Am fost primii care au amplasat o căsuță stradală independentă pentru comercializarea apei filtrate de la rețeaua orășenească în regim non-stop. În 6 ani am amplasat pe piață o flotă de 70 căsuțe AquaStrop City complet operaționale.

Căsuțele Aquastrop City pun la dispozitia oamenilor apă filtrată, curată și sănătoasă 24h/24h la un preț foarte accesibil (2 litri la 50 bani), dar în același timp le oferă posibilitatea să reducă numărul de PET-uri cu apă îmbuteliată achiziționate din comerț, contribuind astfel la păstrarea unui mediu înconjurător mai curat.

În paralel ne-am specializat în oferirea de soluții profesionale de tratare, filtrare, răcire, carbonatare și dozare apă – de la dozatoare cu apă filtrată plată și sifon pentru birouri, institutii, etc. - Aquastrop Office - la instalații complexe personalizate, filtre speciale pentru fabricatoare gheață, filtre dedurizatoare, filtre pentru reducerea / eliminarea manganului și fierului, a nitraților sau a diverșilor compuși organici.

Provocarea a venit odată cu dorința de a aduce aceeași calitate a apei filtrate în locuințele consumatorilor casnici, prin găsirea unui echilibru între eficiență maximă și efort minim din partea consumatorului a dus la conceptul de AquaStrop Home.

Puncte AquaStrop