Loading

AquaStrop City
Soluții profesionale de tratare, filtrare, răcire, carbonatare și dozare apă

În 2013 am lansat proiectul AquaStrop City și am instalat în Timișoara prima căsuță stradală independentă pentru vânzarea apei filtrate de rețea în colaborare cu Primăria Timișoara.

IEFTIN ȘI COMOD - Căsuțele Aquastrop City pun la dispoziția oamenilor apă filtrată, curată și sănătoasă 24h/24h la un preț foarte accesibil (2 litri la 50 bani) și sunt amplasate în zone publice, vizibile astfel încât toate categoriile de consumatori să reușească să se aprovizioneze indiferent de intervalul orar ales.

ECOLOGIC - Reduce numărul de PET-uri cu apă îmbuteliată achiziționate din comerț, contribuind astfel la protejarea mediului.

INTELIGENT - filtrarea apei de rețea se face cu sisteme inteligente de Micro și Ultra filtrare, cu tehnologie Pre-Coat, care combină cu succes pudra de Carbon Activ pentru eliminarea clorinei și a microparticulelor de până la 0,5 microni și sărurile de argint cu rol bacteriostatic, de prevenire a proliferării bacteriilor în interiorul cartușelor.

CURAT ȘI SIGUR - Suntem mereu atenți la calitatea apei și în consecință preluăm probe de apă în condiții de igienă maximă pentru efectuarea periodică de analize specializate. Aceste buletine sunt afișate întotdeauna pe căsuțele de apă în loc vizibil. De asemenea, toate componentele căsuței care intră în contact cu apa furnizată consumatorilor sunt riguros igienizate cu soluții profesionale, speciale pentru a menține nealterate calitățile apei filtrate.

Prezentare Certificat utilitate Vizualizare analize